Siirry suoraan sisältöön

Kuorotoiminnastamme

Pinsiön Mieskuoro ry

Pinsiön Mieskuoro on perinteikäs pirkanmaalainen kuoro, kotipaikkamme on kolmen pitäjän Pinsiö. Sen myötä laulajia on Hämeenkyröstä, Ylöjärveltä ja Nokialta, mutta myös Tampereelta. Kuoromme perustettiin v. 1960 ja harjoittelemme viikoittain Sasin päiväkodissa (Sasintie 81, Hämeenkyrö) toimien Hämeenkyrön kansalaisopiston opintopiirinä.

Harjoitteluun olemme panostaneet myös niin, että jokainen laulaja voi harjoitella kotonaan itsenäisesti. Tuotamme diginuotteja ja niihin liittyen mp3-musiikkitiedostoja niin stemmoittain kuin neliäänisinä versioina. Tarpeen mukaan pidämme myös stemmaharjoituksia ja laululeirejä.

Ohjelmistossamme on yli 300 kappaletta perinteisiä mieskuorolauluja, mutta myös kevyempää musiikkia ja lauluja eri ikäisille kuulijoille ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Olemme panostaneet myös esittämiseen niin, että vv. 2014-2015 esitimme Vierivä Kivi -laulunäytelmää perustuen Aleksis Kiven runoihin tehtyihin sävellyksiin. Kuoromme on levyttänyt kolme CD-levyä 2000-luvulla. Meillä on myös kaksi kvartettikokoonpanoa; Pinsiökvartetti ja Pinsiöoktetti valmiudessa pienimuotoisempiin esiintymisiin.

Kuorossa vallitsee välitön ja rento henki, minkä myötä laulunjohtajamme Vesa Rantamäen johdolla pyrimme laadukkaaseen, neliääniseen mieskuorotulkintaan. Vesa mukaan lukien meitä on 20 laulajaa, mutta koko ajan ovi on auki uusille laulajille niin tenori- kuin bassoääniinkin. Tervetuloa tutustumaan ja mukaan hienoon lauluharrastukseen. Ota yhteys tuntemaasi kuorolaiseen tai puheenjohtajaamme Veijo Hynniseen p. 0400-835 501.